Dom » Al Pacino se oglasio povodom situacije na dodjeli Oscara

Oglas

Al Pacino se oglasio povodom situacije na dodjeli Oscara

Oskarovac Al Pacino (“Miris žene”) komentirao je situaciju na dodjeli Oscara 2024. održanoj 10. ožujka 2024., kada je objavio ime pobjednika u kategoriji “najbolji film”. Prema holivudskoj legendi, strogo se pridržavao uputa producenata.

Prisjetimo se da je Al Pacino, popevši se na pozornicu kako bi objavio ime pobjednika, suprotno ustaljenom protokolu – nabrajajući sve nominirane u kategoriji – odmah otvorio omotnicu i izjavio: “Moje oči vide Oppenheimera.”

Što Al Pacino kaže u svojoj izjavi
“Čini se da postoji točka prijepora u vezi s mojim propustom da imenujem svaki film pojedinačno sinoć prije nego što sam proglasio pobjednika”, rekao je 83-godišnji glumac u izjavi koju su objavili njegovi predstavnici. “Želio bih pojasniti da moje namjere “Nije se radilo o preskakanju popisa nominiranih, nego o izboru producenata, budući da su se naslovi filmova čuli tijekom cijele ceremonije. Bila sam počašćena što sam imala priliku sudjelovati na ovom gala događaju i odabrala sam slijedite njihove preporuke za Oscara.” “Razumijem da je nominacija veliki događaj u životu kreativne osobe i razočaravajuće je ne biti prepoznat”, dodao je Pacino, ističući svoju blisku povezanost s filmašima. “Duboko suosjećam sa svima koji su patili zbog ovog nesporazuma , i zato sam odlučio dati ovu izjavu.”

Možda ti se također svidi

Oglas